Aplicație transport Viena, WienMobil. Cum îți planifici rutele și obiectivele turistice

Aplicație transport Viena femeie telefon biciclete

Aplicație transport Viena, adică WienMobil, sfaturi utile. Cum poți ajunge mai repede la atracțiile turistice din capitala Austriei

Aplicație transport Viena, pe scurt WienMobil ar putea să vă schimbe în bine vacanța. Indiferent că aveți planificate numai câteva ore sau chiar o săptămână, aceasta ar putea fi ajutorul de care aveți nevoie în momentele cheie. WienMobil poate fi un prieten care știe drumul, cunoaște ceva scurtături și se folosește din plin de ele

Aplicație transport Viena, WienMobil. La ce te ajută

Concret, aplicație transport Viena se adresează în primul rând turiștilor. Să nu fiți însă surprinși dacă veți vedea chiar localnici folosindu-se de ea. Vorbim, totuși, despre un oraș imens, impunător, un oraș conectat din toate punctele de vedere la rețeaua de metrou, tramvai, autobuze sau chiar bikesharing, Car2go, companii de taxi, Europcar, Drive Now etc

Cu WienMobil nici nu contează varianta pe care o alegeți, puteți chiar să mergeți pe jos. O să vă ajute, o să vă îndrume. Astfel, aplicația gândită de compania Wiener Linien nu face altceva decât să conecteze serviciile oferite de mai mulți furnizori.

Aplicație transport Viena
Aplicație transport Viena, WienMobil, parcare de biciclete și trotinete. Sursa foto – Wiener Linien/Robert Peres

Adică veți avea posibilitatea să vedeți cum ajungeți dintr-un punct în celălalt cu ajutorul transportului în comun și nu numai. Apropo, nu uitați, am explicat aici tot ce se putea despre transportul public din Viena.

Cât costă aplicația de transport în Viena

Aproape incredibil, dar cât se poate de adevărat, însă descărcarea şi mai ales folosirea aplicaţiei după aceea nu necesită nicio plată. Da, citiți cât se poate de corect, WienMobil este gratuită.

Atenție mare însă la momentul în care alegeți să faceți download pentru WienMobil. Ar putea exista costuri suplimentare pentru factura dumneavoastră din partea operatorului de telefonie mobilă dacă depășiți limita abonamentului sau nu sunteți în raza unui wifi.

Trebuie să mai știți că după ce descărcați aplicația transport Viena este nevoie să vă înregistrați și să vă faceți o abonare. Doar așa vă veți putea bucura la maximum de serviciile pe care aceasta le oferă.

De unde poate fi descărcată WienMobil

Așa cum deja v-am spus, aplicația transport Viena, Wien Mobil poate fi descărcată fără să plătiți vreun ban din Google Play Store. Puteți face download şi din App Store. Interfața ei nu are limba română, dar e disponibilă în engleză.

Este posibil să te ajute și harta interactivă a Vienei. Am explicat totul despre ea, o găsești la un simplu click distanță.

Ce îți oferă WienMobil

Bun, haideţi să trecem la lucruri serioase şi să vedem în mod concret ce anume poate face aplicaţia transport Viena. În mod evident, pe WienMobil găsiţi absolut toate rutele pentru mijloacele de transport public.

Nu se termină aici pentru că aplicaţia poate să planifice pentru dumneavoastră o rută întreagă. Se foloseşte în acest caz de tot ce are la dispoziție și să nu vă mirați dacă o să vă ofere ca varianta o pistă de bicicletă, căi pietonale, poate chiar o cursă cu taxiul. Gândește ca un robot și alege opțiunea cea mai simplă, rapidă și ieftină.

Aplicație transport Viena
Aplicație transport Viena, biciclete colantate cu WienMobil. Sursa foto – https://www.wien.info

De asemenea, prin WienMobil puteți rezerva și chiar să plătiți diferite mijloace de transport. Asta în cazul în care nu aveți deja achitat un bilet sau un abonament pentru transportul în comun din Viena. Forum Viena a scris AICI totul despre harta metroului din Viena. Câte magistrale sunt, program și aplicația pe care trebuie să o ai neapărat

Nu în ultimul rând, aplicația transport Viena va ajută să comandați un taxi, deși, noi vă recomandăm să nu vă bazați prea mult pe această opțiune. Orașul e străbătut de toate mijloacele de transport în comun posibile și imposibile. Nu o să aveți nevoie, nu o să vă pierdeți.

Nu uitați și de varianta Vienna City Card, una pe care am explicat-o pe larg în acest material.

Este posibil să te ajute și WienMobil. Este o aplicație are îți planifică rutele și drumurile până la obiectivele turistice.

Apropo de atracțiile pe care le are Viena. Avem un material pentru care am fost lăudați de toți cititorii și care atrage ca un magnet.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Harta interactivă Viena, sf stefan, case, acoperisuri
TRANSPORT PUBLIC

Harta interactivă Viena. Districte, străzi și scurtături care te vor ajuta

Harta interactivă Viena, detalii de care ai nevoie. Cum sunt împărțite districtele, nume de străzi și scurtături către obiective turistice Harta interactivă Viena s-ar putea să fie prietenul tău numărul 1. Poate că stai o singură zi, ori te pregătești pentru un city break ceva mai mare, nu contează, atât timp cât ești pregătit sută […]

Read More
Linii tramvai Viena, prater, pomi
TRANSPORT PUBLIC

Linii tramvai Viena, rute autobuz. Sfaturi utile de călătorie

Linii tramvai Viena, rute autobuz, detalii pe care trebuie să le cunoști. Cele mai bune sfaturi de călătorie Linii tramvai Viena, rute autobuz și sute de stații fac parte dintr-un sistem impresionant de transport în comun. Capitala Austriei o să vă lase cu o amintire frumoasă din acest punct de vedere și o să vă […]

Read More
Vienna City Card, bus, case, strazi
TRANSPORT PUBLIC

Vienna City Card, cardul oficial al Vienei. Ce reduceri îți oferă

Vienna City Card a devenit cardul oficial al orașului. Ce reduceri aveți dacă îl achiziționați și unde puteți să-l folosiți Vienna City Card este un mod de viață pentru turiștii care vizitează capitala Austriei. Cardul care îți oferă mai multe reduceri importante și discounturi poate fi folosit de orice persoană care petrece măcar câteva ore […]

Read More
en_USEnglish