Ce să faci în Viena cu copii. Activități și atracții turistice

Ce să faci în Viena cu copii, trei copii, iarba, pomi

Ce să faci în Viena cu copii, sfaturi pentru toate familiile. Activități și obiective turistice pe care să le bifați în vacanță

Ce să faci în Viena cu copii nu mai este o întrebare fără răspuns. Capitala Austriei este un oraș minunat pentru a-l vizita cu întreaga familie și există multe lucruri interesante de făcut cu copiii. Indiferent de vârsta lor, sunt opțiuni pentru toți, de la muzee la parcuri de distracție.

Ce să faci în Viena cu copii mici sau copii mari

Iată câteva idei pentru un city break reușit în Viena cu copii. Și asta indiferent de vârsta lor. Pentru că da, chiar nu contează dacă sunteți în vacanță cu un bebeluș, un toddler sau adolescent. Viena are ceva pentru toată lumea

Explorați castelul Schönbrunn

Una dintre cele mai faimoase atracții pentru copii în Viena, atracții turistice evident, este Castelul Schönbrunn, o impresionantă reședință imperială de la sfârșitul secolului al XVII-lea. Copiii se vor bucura de o plimbare prin grădinile minunate ale castelului și de o vizită la magazinul de suveniruri, unde vor găsi jucării și dulciuri. Dacă vă doriți să vizitați și interiorul palatului, este recomandat să rezervați biletele în avans.

Forum Viena a scris pe larg despre Palatul Schonbrunn. Găsiți în material prețuri, bilete, detalii și multe alte lucruri. De altfel, o să rămâneți încântați de ceea ce înseamnă parcuri în Viena. Și, mai ales, de cum au înțeles autoritățile să aibă grijă de ele.

Vizitați Muzeul Copiilor

Muzeul Copiilor din Viena este un loc minunat pentru copii, cu o varietate de expoziții interactiv și jocuri educative. Copiii vor avea ocazia să învețe lucruri interesante despre știință, tehnologie și natură, în timp ce se distrează. Există, de asemenea, o zonă specială pentru copiii sub 6 ani.

Distrați-vă la Prater

Parcul de distracții Prater este o altă atracție populară pentru familii în Viena. Parcul are o varietate de atracții, inclusiv roata panoramică Riesenrad, una dintre cele mai vechi din lume, și montagne ruse. De asemenea, există multe jocuri și standuri de mâncare, precum și zone de joacă pentru copii.

Găsiți în acest link toate detaliile de care aveți nevoie pentru o vizită de neuitat în parcul de distracții din Viena.

Admirați animalele la Grădina Zoologică Schönbrunn

Grădina Zoologică Schönbrunn este una dintre cele mai vechi și cele mai frumoase grădini zoologice din lume și un loc minunat pentru copii. Aici, copiii vor avea ocazia să vadă o varietate de animale, inclusiv urși panda, elefanți, tigri și multe altele. De asemenea, există și o zonă specială pentru copiii mai mici, unde se pot juca și pot interacționa cu animalele.

Cine ajunge în Viena nu are voie să rateze o vizită la această grădină zoologică. Aveți toate detaliile posibile și imposibile la acest link. Nu o să regretați dacă îl citiți, din contră.

Vizitați Palatul Hofburg

Palatul Hofburg este o altă reședință imperială importantă din Viena și o atracție turistică populară. Vizitați Muzeul Sisi, dedicat împărătesei Elisabeta, și admirați arhitectura impunătoare a palatului. De asemenea, puteți face o plimbare cu trăsura prin oraș, pentru a admira cele mai frumoase obiective turistice ale Vienei.

Joacă-te și învață la Muzeul Copiilor ZOOM

Un alt loc minunat pentru copii este Muzeul Copiilor ZOOM, situat în centrul Vienei. Acesta oferă numeroase expoziții interactive, experimente științifice și jocuri educative, care îi vor captiva pe copii. De asemenea, copiii pot participa la ateliere creative și diverse activități organizate de personalul muzeului.

Descoperă știința la Muzeul de Istorie a Științei

Muzeul de Istorie a Științei din Viena oferă o experiență interactivă unică pentru copii. Aici se pot descoperi misterele științei și ale naturii, prin intermediul experimentelor interactive și jocurilor educative. Copiii se vor distra și învața în același timp, într-un mediu plin de culoare și energie.

Vizitează centrul istoric al Vienei

Vienna este plină de istorie și cultură, iar centrul istoric al orașului este un loc perfect pentru a explora aceste aspecte. Copiii pot vizita Catedrala Sfântul Ștefan, simbolul orașului, și pot admira arhitectura impresionantă a clădirilor istorice din jurul pieței centrale. De asemenea, în apropiere se află și Palatul Belvedere, o frumoasă clădire barocă care găzduiește Muzeul Austriac al Artei, ce conține colecții impresionante de artă europeană din secolele al XVIII-lea și al XIX-lea. În plus, grădinile sale sunt un loc minunat pentru plimbări și picnicuri în familie în Viena.

În final, nu uitați să vă opriți la unul dintre cele mai faimoase locuri de luat masa din Viena, cum ar fi Cafeneaua Sacher sau Demel, pentru a gusta celebrele prăjituri vieneză și alte delicatese locale. Viena este o destinație excelentă pentru o vacanță în familie și cu atât de multe atracții pentru toate vârstele, este garantat că toată lumea se va distra. Oho! Și sunteți într-o vacanță, nu? Merită un șnițel vienez întreaga familie.

Dacă este iarnă, atunci nici nu mai încape vorba. Piața de Crăciun din Viena pentru copii reprezintă o opțiune mai mult decât interesantă. Târgul de Crăciun a fost explicat pe larg într-un material separat. Nu că ar conta vreodată anotimpul, încă orașul oferă generos la capitolul activități copii Viena. De fapt, activități pentru copii Viena.

Forum Viena, sfaturi utile pentru o vacanță cu cei mici în capitala Austriei

V-ar putea ajuta categoria Transport public, una în care Forum Viena a adunat numeroase materiale despre metrou, tramvai, autobuze, program, prețuri, bilete, abonamente, străzi, străduțe și scurtături.

Nu în ultimul rând în secțiunea Obiective turistice o să descoperiți toate atracțiile care fac din Viena un oraș absolut minunat. Sunt mai multe materiale, unele dintre ele lăudate chiar de vienezi.

Cazare Viena este un alt subiect căutat pe site-ul nostru. Forum Viena a venit cu o categorie aparte.

La final am păstrat sectorul de Sfaturi utile. O să-l înțelegeți mai bine după ce ajungeți la Viena și o să constatați că, de fapt, știți totul.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Viena, capitala Austriei, case, turla, cer, apus
SFATURI UTILE

Viena, capitala Austriei. Ce poți face și cum să nu te plictisești niciodată

Viena, capitala Austriei. Cum să te bucuri de acest loc, indiferent de vreme sau bugetul pe care îl ai disponibil. Viena, capitala Austriei, sau modul în care poți să descoperi o adevărată bijuterie europeană și arta imperială. Viena, un oraș bogat în istorie și cultură, te aşteaptă cu o mulțime de comori care îţi vor […]

Read More
Harta Viena, clădiri, oameni, străzi
SFATURI UTILE

Harta Viena, atracții turistice, cartiere, străzi. Cum să ajungi rapid în orice punct al orașului vrei

Harta Viena, unde se află obiectivele turistice. Districte, străzi importante, dar mai ales mici secrete care îți vor face viața mai ușoară Harta Viena, adică harta unui oraș ușor de explorat dacă citești cu atenție site-ul nostru. În capitala Austriei fiecare stradă are o poveste proprie. Drept pentru care, Viena oferă o varietate de rute […]

Read More
Figlmuller Viena, sigla intrare
SFATURI UTILE

Figlmuller Viena. Cum să faci o rezervare pentru o experiență culinară unică. Așa o să eviți statul la coadă

Figlmuller Viena, rezervare la poate cel mai tare restaurant din capitala Austriei. Cum să eviți statul la coadă, ce trebuie să faci Figlmuller Viena este unul dintre acele restaurante legendare care atrag turiști și localnici în fiecare zi. Cu celebrul lor șnițel, Wiener Schnitzel despre care am scris pe larg, Figlmuller a devenit un punct […]

Read More
en_USEnglish