Unde să faci cumpărături la Viena. Cele mai tari străzi pentru shopping

Unde să faci cumpărături la Viena vitrina mesaj cu sale pantofi

Cumpărături la Viena, străzile pentru shopping cu branduri și reduceri. Unde să mergi pentru haine de firmă sau suveniruri

Viena, capitala Austriei, este cunoscută nu numai pentru peisajele sale pitorești și istoria bogată, ci și pentru sesiunile de cumpărături incredibile pe care le oferă. Dacă ești un pasionat de shopping, vei fi încântat să descoperi că Viena găzduiește o varietate de străzi comerciale și piețe, unde poți găsi totul, de la brandurile de lux până la magazinele vintage cu articole unice.

Cumpărături la Viena, străzi recomandate

Nu sta nicio clipă pe gânduri dacă vrei să mergi și la cumpărături prin Viena. N-ai de ce. Capitala Austriei este un oraș care trăiește, un oraș ofertant, o metropolă care îți prezintă tot ce are mai frumos chiar și din acest punct de vedere. De la haine de firmă, încălțăminte rară sau suveniruri, în Viena le găsești pe toate. Bani să fie!

Mariahilfer Strasse, cea mai cunoscută stradă pentru shopping din Viena

Mariahilfer Strasse este una dintre cele mai lungi și vibrante străzi comerciale din Viena. Aici vei găsi tot ce îți dorești, de la magazine de modă și accesorii până la restaurante și cafenele. Cu branduri precum Forever 21, Primark și Mango, Mariahilfer Strasse este locul perfect pentru a-ți satisface pasiunea pentru fashion.

Unde să faci cumpărături la Viena magazine, străzi, oameni, fete, barbat cu ochelari
Mariahilfer Strasse, locul ideal pentru cumpărături la Viena. Sursa foto – Arno Senoner on Unsplash

Kärntner Strasse, locul perfect pentru cumpărături la Viena

Kärntner Strasse nu este cu nimic mai prejos. Poate doar puțin mai necunoscută dacă îi putem spune așa. Vorbim, totuși, despre un alt fel de necunoscut. Mariahilfer a avut avantajul prezentării în întreaga lume, poate că a apărut într-un film sau două în plus, cine știe. Karntner e și ea una dintre cele mai faimoase străzi comerciale din Viena și o destinație obligatorie pentru orice iubitor de shopping. Aflată în inima orașului, această stradă plină de viață găzduiește magazine de renume mondial, cum ar fi Swarovski, H&M și Zara. Poți găsi și bijuterii și suveniruri autentice la numeroasele magazine specializate.

Graben, strada cu magazine de top

Graben este o altă stradă emblematică din Viena, renumită pentru arhitectura sa splendidă și magazinele de lux. Aici vei descoperi branduri de elită, precum Louis Vuitton, Gucci și Chanel. Atmosfera istorică și vitrinele strălucitoare fac din Graben o experiență de cumpărături cu totul specială.

Aveți nevoie de bani, dar să știți că prețurile nu sunt exorbitante. Viena nu este cel mai scump oraș din Europa, nu te duce la sapă de lemn.

Neubaugasse, strada magazinelor aparte

Pentru cei care sunt în căutare de autenticitate și stil individual, Neubaugasse este răspunsul. Această zonă aflată în cartierul Neubau găzduiește o selecție variată de buticuri, magazine de designer locali și magazine vintage. Este locul ideal pentru a descoperi articole unice și originale.

Naschmarkt, piața care îți va intra în suflet

Naschmarkt este o piață de alimente și suveniruri, dar și o destinație fantastică pentru cumpărători. Aici vei găsi o gamă largă de produse, de la alimente proaspete și delicatese internaționale până la haine, antichități și obiecte de artă. Piața este animată și plină de culoare, oferind o experiență autentică de shopping.

Naschmarkt, cea mai spectaculoasă piață din Viena. Sursa foto – Jorge Franganillo on Unsplash

Ce voiam să vă spunem fără să prelungim prea mult subiectul. Ca să ajungeți la toate aceste străzi poate că n-ar strica să dați un ochi mai întâi pe materialele pe care le-am pregătit pentru transport public.

În mod categoric ai nevoie și de cazare sau de sfaturi utile pentru un oraș atât de vibrant cum este Viena. Cele două rubrici sunt acoperite foarte bine de experții noștri.

Viena, locul ideal pentru cumpărături

Nu în ultimul rând poate că o să te inspire și lista obiectivelor turistice, o listă pe care noi o updatăm aproape zilnic. Cât despre shopping, ei bine, Viena este un paradis pentru iubitorii de cumpărături, cu o varietate de opțiuni care acoperă toate preferințele.

Indiferent dacă ești interesat de brandurile de lux sau de articolele vintage, aceste cinci străzi pentru shopping te vor captiva cu siguranță. Bucură-te de experiență, de cumpărături unice pe străzile vieneze și descoperă tot ceea ce orașul are de oferit în materie de fashion și stil!

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Viena, capitala Austriei, case, turla, cer, apus
SFATURI UTILE

Viena, capitala Austriei. Ce poți face și cum să nu te plictisești niciodată

Viena, capitala Austriei. Cum să te bucuri de acest loc, indiferent de vreme sau bugetul pe care îl ai disponibil. Viena, capitala Austriei, sau modul în care poți să descoperi o adevărată bijuterie europeană și arta imperială. Viena, un oraș bogat în istorie și cultură, te aşteaptă cu o mulțime de comori care îţi vor […]

Read More
Harta Viena, clădiri, oameni, străzi
SFATURI UTILE

Harta Viena, atracții turistice, cartiere, străzi. Cum să ajungi rapid în orice punct al orașului vrei

Harta Viena, unde se află obiectivele turistice. Districte, străzi importante, dar mai ales mici secrete care îți vor face viața mai ușoară Harta Viena, adică harta unui oraș ușor de explorat dacă citești cu atenție site-ul nostru. În capitala Austriei fiecare stradă are o poveste proprie. Drept pentru care, Viena oferă o varietate de rute […]

Read More
Figlmuller Viena, sigla intrare
SFATURI UTILE

Figlmuller Viena. Cum să faci o rezervare pentru o experiență culinară unică. Așa o să eviți statul la coadă

Figlmuller Viena, rezervare la poate cel mai tare restaurant din capitala Austriei. Cum să eviți statul la coadă, ce trebuie să faci Figlmuller Viena este unul dintre acele restaurante legendare care atrag turiști și localnici în fiecare zi. Cu celebrul lor șnițel, Wiener Schnitzel despre care am scris pe larg, Figlmuller a devenit un punct […]

Read More
en_USEnglish