Unde se mănâncă cel mai bun șnițel din Viena. Top 5 locuri pentru o masă copioasă

Unde se mănâncă cel mai bun șnițel din Viena șnițel, cartofi, sos

Șnițel vienez, top 5 locuri unde să-l mănânci pe cel mai gustos. Cele mai tari restaurante în care să îl comanzi

Când vizitați Viena, capitala Austriei, trebuie să încercați una dintre cele mai reprezentative și delicioase specialități gastronomice locale. Și da, indiferent de cum privești, indiferent de diete sau regim, trebuie să recunoaștem că șnițelul vienez este obligatoriu.

Șnițel vienez, preparatul pe care nu trebuie să îl ratezi

Acest preparat culinar este o adevărată artă în gastronomia vieneză, iar orașul abundă în restaurante și localuri care îl servesc în cele mai variate și delicioase forme. Nu aveam cum să trecem cu vederea, așadar, una din căutările preferate din google. Am alcătuit pentru dumneavoastră un top al celor mai bune locuri din Viena unde puteți savura cele mai delicioase șnițele.

Figlmüller, restaurantul cel mai cunoscut din Viena

Figlmüller este un loc emblematic în Viena, renumit pentru șnițelele sale uriașe. Acest restaurant familial și tradițional este situat în inima orașului și a devenit o destinație de neocolit pentru iubitorii de șnițel. Și să dăm Cezarului ce este al Cezarului. Aici găsiți multe alte minunății.

Șnițel Viena, imagine simbol pentru restaurantul Figlmüller. Sursa foto – https://www.figlmueller.at/en/

Deși șnițelele lor sunt masive, sunt incredibil de subțiri și crocante. Unul dintre cele mai cunoscute preparate de aici este Wiener Schnitzel, care este un șnițel enorm de vițel sau porc, servit cu felii de lămâie și cartofi delicioși.

Pentru prețuri exacte, adresă, meniu, nu ezitați să intrați direct pe site-ul oficial. Nu uitați un lucru aparent banal, dar de care trebuie să țineți cont neapărat. Este nevoie de rezervare.

Schnitzelwirt, un loc emblematic pentru șnițel vienez

Pentru o experiență autentică în stil vienez, Schnitzelwirt este locul potrivit. Acest restaurant mic și cochet se află într-o clădire istorică din centrul Vienei și oferă o varietate de șnițele delicioase. Acestea sunt preparate în mod tradițional și servite cu diverse garnituri, precum cartofi prăjiți sau salate proaspete. Atmosfera rustică și personalul prietenos completează această experiență culinară minunată.

Nu uitați de site-ul oficial. O să rămâneți încântați de cum se prezintă. Și o să găsiți tot ce aveți nevoie.

Lugeck, restaurantul care a reinventat șnițelul

Lugeck este un restaurant modern care aduce o notă contemporană preparatelor tradiționale, inclusiv șnițelului vienez. Aici veți găsi șnițele preparate din carne de porc sau curcan, cu un strat crocant și o textură suculentă. În plus, garniturile creative, cum ar fi piureul de mazăre și chiftelele de cartofi, adaugă un extra de savoare. Interioarele elegante și servirea atentă completează experiența.

Încă de la primul click dat pe site-ul oficial veți observa că aici șnițelul este ridicat la rang de artă.

Gasthaus Quell, un alt restaurant de vis

Gasthaus Quell este un local tradițional vienez care pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor și pe preparatele gătite cu grijă. Acesta este locul perfect pentru a savura un șnițel vienez autentic și delicios. Aici veți găsi atât șnițel de porc, cât și de vițel, ambele fiind la superlativ. Garniturile sunt simple și gustoase, iar acest loc este cunoscut pentru atmosfera sa primitoare.

Intrați pe site-ul oficial pentru meniu, rezervări, imagini și orice alte întrebări sau nelămuriri.

Zum Schwarzen Kameel sau cum să faci istorie din șnițel

Pentru o experiență sofisticată și rafinată, Zum Schwarzen Kameel este un restaurant vienez cu o istorie impresionantă. Acest loc servește un șnițel vienez remarcabil, realizat din carne de vită de cea mai bună calitate. Carnea este bătută subțire și servită cu măiestrie. Atmosfera elegantă și selecția excelentă de vinuri completează această experiență culinară. Verificați pe site-ul oficial meniul, prețurile și rezervările.

Șnițel vienez, specialitate în restaurantele și barurile din capitala Austriei. Sursa foto – Kevin Woblick on Unsplash

Ne oprim aici cu topul, deși Dumnezeu ne este martor că locuri unde să serviți acest preparat în Viena sunt cu duiumul. Trebuie doar să vă bucurați de o experiență culinară memorabilă în timpul vizitei dumneavoastră. Fiecare dintre aceste restaurante oferă șnițele unice, pregătite cu măiestrie și cu atenție la detalii, ceea ce face din Viena un paradis al iubitorilor de șnițel. Indiferent de alegerea dumneavoastră, veți fi tratați cu o explozie de gusturi autentice, garnituri de vis și o atmosferă pe care nu o să o uitați vreodată.

Cum să te bucuri de un șnițel vienez de poveste

Vă propunem să citiți secțiunea noastră dedicată transportului în comun din Viena. O să vă ajute să ajungeți imediat la orice restaurant vă doriți. Vă spunem imediat câteva dintre materialele pe care le găsiți.

De asemenea, găsiți totul despre obiectivele turistice ale Vienei în acest loc.

Dacă ești interesat de cazare în Viena atunci te putem ajuta. Am scris câteva materiale și multe dintre ele au fost primite foarte bine.

Nu în ultimul rând avem și câteva sfaturi utile, unele care pot face diferența.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Viena, capitala Austriei, case, turla, cer, apus
SFATURI UTILE

Viena, capitala Austriei. Ce poți face și cum să nu te plictisești niciodată

Viena, capitala Austriei. Cum să te bucuri de acest loc, indiferent de vreme sau bugetul pe care îl ai disponibil. Viena, capitala Austriei, sau modul în care poți să descoperi o adevărată bijuterie europeană și arta imperială. Viena, un oraș bogat în istorie și cultură, te aşteaptă cu o mulțime de comori care îţi vor […]

Read More
Harta Viena, clădiri, oameni, străzi
SFATURI UTILE

Harta Viena, atracții turistice, cartiere, străzi. Cum să ajungi rapid în orice punct al orașului vrei

Harta Viena, unde se află obiectivele turistice. Districte, străzi importante, dar mai ales mici secrete care îți vor face viața mai ușoară Harta Viena, adică harta unui oraș ușor de explorat dacă citești cu atenție site-ul nostru. În capitala Austriei fiecare stradă are o poveste proprie. Drept pentru care, Viena oferă o varietate de rute […]

Read More
Figlmuller Viena, sigla intrare
SFATURI UTILE

Figlmuller Viena. Cum să faci o rezervare pentru o experiență culinară unică. Așa o să eviți statul la coadă

Figlmuller Viena, rezervare la poate cel mai tare restaurant din capitala Austriei. Cum să eviți statul la coadă, ce trebuie să faci Figlmuller Viena este unul dintre acele restaurante legendare care atrag turiști și localnici în fiecare zi. Cu celebrul lor șnițel, Wiener Schnitzel despre care am scris pe larg, Figlmuller a devenit un punct […]

Read More
en_USEnglish